L’empresa Carles Soler es va fundar l’any 1989, tot i que l’experiència em ve de molt abans, ja que provinc d’una família de pintors i vaig començar l’ofici als catorze anys, amb el meu pare, el meu tiet i el meu cosí. Als vint anys vaig decidir iniciar un nou projecte en solitari i fins avui dia, que hi continuo treballant per tal d’oferir els millors serveis que el client pugui desitjar.

En els nostres inicis ens dedicàvem a tot tipus de feines: pintura d’interiors i exteriors, tractaments i manteniments de la fusta, pintat de ferro i lacats.   ica en mica ens vam anar introduint més en el món del taller, especialitzant-nos en envernissats, lacats i altres productes projectats amb pistola.


Les nostres instal•lacions es troben ubicades a la població de Manlleu amb una superfície de 400 metres quadrats, on els objectius que primen són la qualitat, la proximitat i la competitivitat.

Actualment ens dediquem a treballs d’envernissats i lacats de tot tipus i acabats (mate, setinat, brillant, tenyit, etc...) en diferents tipus de superfícies (fusta, ferro, alumini, inox, vidre, etc...).

Oferim els millors serveis per a clients que busquin la garantia de l’experiència i de la feina fen feta.